Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Omega 3 și omega 7, calciu de calitate, antioxidanți și nutrienți activi...sunt doar câteva dintre vitaminele de care putem beneficia prin consumul zilnic de nuci. Dovleacul, bogat în vitaminele A și B dar și în minerale cum ar fi cupru, calciu, potasiu și fosfor se combină perfect cu aroma celui mai apreciat și consumat fruct, mărul. Gustul, de un perfect dulce-acrișor, este obținut prin combinarea cu un anumit procent din fructele de cătină, aliatul de temut al răcelilor.
Ingrediente:
Cele patru ingrediente creează un gust echilibrat, foarte plăcut, iar aroma atrăgătoare te îmbie să-l deguști. Utilizarea zahărului gelifiant face cu putință prepararea gemului pentru scurt timp la temperatură ridicată, permițând astfel păstrarea aromelor și proprietăților legumelor și fructelor din acest gem.
Iată un mic dejun perfect pentru cei mici și nu numai...Combinația dintre mărul dulce-acrișor și cătină oferă o aromă plăcută gemului, aromă scoasă în evidență de neutralitatea untului pe pâine. Mărul, un fruct ușor asimilat de organism, cu multe beneficii și cătina, aduc aportul de energie necesar unei dimineți active. Nu în ultimul rând, scorțișoara, un adjuvant împotriva răcelilor, durerilor dar și fortifiant al sistemului circulator, accentuează gustul delicat al gemului.
Ingrediente:
Gemul este obținut în urma unui proces scurt de pasteurizare, necesar menținerii aromelor și vitaminelor în cea mai bună stare. Îndulcit cu zahăr gelifiant, gemul obține o textură deosebită, fiind ușor de întins pe pâine.
Wow! Minunatul ghimbir este prezent acum într-o formă echilibrată spre a fi consumat! Remarcat datorită efectelor benefice în diferite afecțiuni precum indigestia, greața sau răceala, ghimbirul a ajuns să fie apreciat și în bucătăria românească. Acesta mai este utilizat și în curele de slăbire sau detoxifiere.
Gemul propus de către Ilifruct, combină într-un mod armonios legume, fructe și mirodenii cu puternic rol antioxidant, pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. O linguriță în fiecare dimineață te ajută la eliminarea stărilor de moleșeală, plictiseală și chiar anxietate.
Ingrediente:
Preparat cu 30% zahăr gelifiant, gemul este fiert pentru o perioadă scurtă de timp, astfel încât tu să poți beneficia de vitaminele prezente în ingrediante în cea mai perfectă stare.
Consumă 50 ml în fiecare zi și corpul tău îți va mulțumi!
Produsul suc concentrat de cătină este preparat din cătină certificată bio (RO-ECO-008), în condiții optime de păstrare a calității. Boabele, depozitate în camere frigorifice sunt presate la rece pentru a menține în totalitate conținutul uriaș de vitamina C din sucul oferit consumatorilor. Este un produs 100% natural, delicat cu organismul uman, indicat tuturor vârstelor și în mod special celor cu o imunitate mai scăzută, putând fi consumat cu încredere și de către diabetici.
Gustul, de un acru perfect, ajută în cazul afecțiunilor hepatice, al depresiilor, combate anemia, întărește sistemul imunitar, are rol antioxidant și detoxifiant fiind un bun aliat al sistemului digestiv.
Dorești să încerci un produs cu totul aparte, inovativ și senzațional? Savurat pe o felie de pâine cu unt, gemul de dovleac cu cătină este perfect pentru o dimineață de neiutat. Conceput din două ingrediente benefice pentru organismul uman, contribuie la întărirea sistemului imunitar, reglează tensiunea arterială, previne apariția bolilor cardiovasculare oferă antioxidanții utili organismului pentru o sănătate de fier. Scorțișoara este de asemenea un condiment care se situează pe primul loc în ceea ce privește conținutul de antioxidanți.
Ingrediente:
Produsul, îndulcit cu zahăr gelifiant, este pentru foarte scurt timp ușor pasteurizat, pentru a menține aromele deosebite și vitaminele în stare perfectă. Textura și aroma gemului îți încântă pur și simplu papilele gustative, combinația dintre gustul neutru al dovleacului și cel acru al cătinei îi oferă produsului succesul garantat!
Conceput din muguri de brad culeși din munții Călimani, siropul de brad este preparat după o rețetă străveche, tradițională. Produsul are proprietăți terapeutice, fiind un adjuvant împotriva tusei. Este un excelent antiseptic și tonic pulmonar, eficient în caz de traheobronșite viroze respiratorii, faringo-amigdalite.
Începe ziua cu energie pe o felie de pâine! Indiferent de sezon, gemul de mere cu morcov, rom și scorțișoară este ideal pentru un mic dejun delicios. Fructul și leguma alese pentru acest gem sunt prietenele celor mici începând încă de la cea mai fragedă vârstă. Prin acest produs, părinții vor reuși cu ușurință să ofere copiilor una dintre legumele indispensabile organismului, morcovul. Romul îi conferă gemului mirosul deosebit și gustul aromat, iar scorțișoara, puternic antioxidant, luptă în orice anotimp cu virozele, întărind sistemul imunitar
Vă sugerăm să încercați produsul întins pe binecunoscutele clătite! Este excepțional!
Preparat cu 30% zahăr gelifiant, gemul este fiert pentru o perioadă scurtă de timp, astfel fructele și legumele își păstrează calitățile și proprietățile foarte bine. ,,Imunitate, sănătate, stare de bine” sunt cuvintele-cheie care însoțesc acest produs. Încercați-l!
Nectarul de cătină cu miere de albine este un produs foarte benefic pentru sănătatea și imunizarea organismului. Produsul conține cele două ingrediente cu proprietăți terapeutice deosebite, care contribuie la întărirea sistemului imunitar, energizarea organismului și menținerea stării de bine a consumatorului, datorită conținutului de triptofan din cătină.
Provenită din propria plantație ecologică, cătina este presată la rece
Ingrediente:
Nectarul oferă consumatorului pe lângă conținutul bogat în vitaminele C, A și B și săruri minerale, un gust perfect, dulce-acrișor, mult îndrăgit și de către cei mici.
Pentru realizarea corectă a imunizării organismului uman este necesară utilizarea unor cure de imunizare de 1 până la 3 luni, prin consumarea zilnică a nectarului în proporții între 50 -100 ml/zi.
Omega 3 și omega 7, calciu de calitate, antioxidanți și nutrienți activi...sunt doar câteva dintre vitaminele de care putem beneficia prin consumul zilnic de nuci. Dovleacul, bogat în vitaminele A și B dar și în minerale cum ar fi cupru, calciu, potasiu și fosfor se combină perfect cu aroma celui mai apreciat și consumat fruct, mărul. Gustul, de un perfect dulce-acrișor, este obținut prin combinarea cu un anumit procent din fructele de cătină, aliatul de temut al răcelilor.
Ingrediente:
Cele patru ingrediente creează un gust echilibrat, foarte plăcut, iar aroma atrăgătoare te îmbie să-l deguști. Utilizarea zahărului gelifiant face cu putință prepararea gemului pentru scurt timp la temperatură ridicată, permițând astfel păstrarea aromelor și proprietăților legumelor și fructelor din acest gem.
Iată un mic dejun perfect pentru cei mici și nu numai...Combinația dintre mărul dulce-acrișor și cătină oferă o aromă plăcută gemului, aromă scoasă în evidență de neutralitatea untului pe pâine. Mărul, un fruct ușor asimilat de organism, cu multe beneficii și cătina, aduc aportul de energie necesar unei dimineți active. Nu în ultimul rând, scorțișoara, un adjuvant împotriva răcelilor, durerilor dar și fortifiant al sistemului circulator, accentuează gustul delicat al gemului.
Ingrediente:
Gemul este obținut în urma unui proces scurt de pasteurizare, necesar menținerii aromelor și vitaminelor în cea mai bună stare. Îndulcit cu zahăr gelifiant, gemul obține o textură deosebită, fiind ușor de întins pe pâine.
Wow! Minunatul ghimbir este prezent acum într-o formă echilibrată spre a fi consumat! Remarcat datorită efectelor benefice în diferite afecțiuni precum indigestia, greața sau răceala, ghimbirul a ajuns să fie apreciat și în bucătăria românească. Acesta mai este utilizat și în curele de slăbire sau detoxifiere.
Gemul propus de către Ilifruct, combină într-un mod armonios legume, fructe și mirodenii cu puternic rol antioxidant, pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. O linguriță în fiecare dimineață te ajută la eliminarea stărilor de moleșeală, plictiseală și chiar anxietate.
Ingrediente:
Preparat cu 30% zahăr gelifiant, gemul este fiert pentru o perioadă scurtă de timp, astfel încât tu să poți beneficia de vitaminele prezente în ingrediante în cea mai perfectă stare.
Consumă 50 ml în fiecare zi și corpul tău îți va mulțumi!
Produsul suc concentrat de cătină este preparat din cătină certificată bio (RO-ECO-008), în condiții optime de păstrare a calității. Boabele, depozitate în camere frigorifice sunt presate la rece pentru a menține în totalitate conținutul uriaș de vitamina C din sucul oferit consumatorilor. Este un produs 100% natural, delicat cu organismul uman, indicat tuturor vârstelor și în mod special celor cu o imunitate mai scăzută, putând fi consumat cu încredere și de către diabetici.
Gustul, de un acru perfect, ajută în cazul afecțiunilor hepatice, al depresiilor, combate anemia, întărește sistemul imunitar, are rol antioxidant și detoxifiant fiind un bun aliat al sistemului digestiv.
Dorești să încerci un produs cu totul aparte, inovativ și senzațional? Savurat pe o felie de pâine cu unt, gemul de dovleac cu cătină este perfect pentru o dimineață de neiutat. Conceput din două ingrediente benefice pentru organismul uman, contribuie la întărirea sistemului imunitar, reglează tensiunea arterială, previne apariția bolilor cardiovasculare oferă antioxidanții utili organismului pentru o sănătate de fier. Scorțișoara este de asemenea un condiment care se situează pe primul loc în ceea ce privește conținutul de antioxidanți.
Ingrediente:
Produsul, îndulcit cu zahăr gelifiant, este pentru foarte scurt timp ușor pasteurizat, pentru a menține aromele deosebite și vitaminele în stare perfectă. Textura și aroma gemului îți încântă pur și simplu papilele gustative, combinația dintre gustul neutru al dovleacului și cel acru al cătinei îi oferă produsului succesul garantat!
Conceput din muguri de brad culeși din munții Călimani, siropul de brad este preparat după o rețetă străveche, tradițională. Produsul are proprietăți terapeutice, fiind un adjuvant împotriva tusei. Este un excelent antiseptic și tonic pulmonar, eficient în caz de traheobronșite viroze respiratorii, faringo-amigdalite.
Începe ziua cu energie pe o felie de pâine! Indiferent de sezon, gemul de mere cu morcov, rom și scorțișoară este ideal pentru un mic dejun delicios. Fructul și leguma alese pentru acest gem sunt prietenele celor mici începând încă de la cea mai fragedă vârstă. Prin acest produs, părinții vor reuși cu ușurință să ofere copiilor una dintre legumele indispensabile organismului, morcovul. Romul îi conferă gemului mirosul deosebit și gustul aromat, iar scorțișoara, puternic antioxidant, luptă în orice anotimp cu virozele, întărind sistemul imunitar
Vă sugerăm să încercați produsul întins pe binecunoscutele clătite! Este excepțional!
Preparat cu 30% zahăr gelifiant, gemul este fiert pentru o perioadă scurtă de timp, astfel fructele și legumele își păstrează calitățile și proprietățile foarte bine. ,,Imunitate, sănătate, stare de bine” sunt cuvintele-cheie care însoțesc acest produs. Încercați-l!
Nectarul de cătină cu miere de albine este un produs foarte benefic pentru sănătatea și imunizarea organismului. Produsul conține cele două ingrediente cu proprietăți terapeutice deosebite, care contribuie la întărirea sistemului imunitar, energizarea organismului și menținerea stării de bine a consumatorului, datorită conținutului de triptofan din cătină.
Provenită din propria plantație ecologică, cătina este presată la rece
Ingrediente:
Nectarul oferă consumatorului pe lângă conținutul bogat în vitaminele C, A și B și săruri minerale, un gust perfect, dulce-acrișor, mult îndrăgit și de către cei mici.
Pentru realizarea corectă a imunizării organismului uman este necesară utilizarea unor cure de imunizare de 1 până la 3 luni, prin consumarea zilnică a nectarului în proporții între 50 -100 ml/zi.